tiistai 7. elokuuta 2012

Kuulumisia :)

Eli Sterren pääsi taas kehiin äitiyslomansa jälkeen ja Raidankin ikä riitti viimein pentuluokkaan, tässä hieman tuloksia:

LAMMI: Raita PEK2 KP, Sterre AVO ERI 4
FORSSA: Raita ROP-pentu & KP; STerre AVO ERI 4
PORI: RAITA PEK2 ja Sterre AVO EH 3

Loukkasin käteni töissä, eikä se ole oikeastaan veläkään ole kunnossa. Itse pääsen ensimmäistä kertaa kehään Raidan kanssa Helsingin näyttelyissä lauantaina. Jännittää! Sterre ja Tuomas ovat osoittautuneet erinomaiseksi pariksi ja heidän työskentelyään onkin ilo katsella. Sterrestä on tämän kesän aikana tullut vähän isin koira. Tosin on se vieläkin äidin muru.

Raita on kasvanut ja rauhoittunut, vaikka melkoinen riiviö se on vieläkin. Vielä olisi Raidan kanssa edessä Helsingin näyttely sekä Tervakoski (Raita siirtyy junnuihin), niiden jälkeen pidetään pieni hengähdystauko ja katsotaan mihin päin tilanne kehittyy Raidan rakenteen ja muun osalta. Sterren kanssa jatketaan sitten vielä Tampereen lisäksi muutamissa muissa näyttelyissä, sijainnit ovat tosin vielä vähän kysymysmerkillä.

Tänään kävin paikallisessa barfausliikkeessä hakemassa merileväjauhetta, ja samalla rohkaistuin kysymään hieman tästä ruokintatavasta. Myyjä sai minut vakuuttuneeksi ja teimme laskelmat siitä, kuinka paljon koirillemme tulisi syöttää ruokaa päivässä. Matkaan lähti kokeiltavaksi jauhettua broileria ja pari erilaista kasvissosetta. Mielenkiinnolla odotan millaisia tuloksia saamme :)

Ai niin, huomista odotellaan jo innolla! Jotakin erittäin kivaa tapahtuu, mutta siitä lisää myöhempänä.Sitä ennen täytyy vähän järjestellä paikkoja.  ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti