maanantai 23. tammikuuta 2012

Reissailua & Koirakoulua

Tasaista arkea eläessä ja Raita pennun touhuja emonsa kanssa katsellessa aika kuluu kuin siivillä. Niimpä kauhean paljon aikaa ehdi viettää koneen ääressä.  Tiivistelen tähän kuitenkin hieman viikon tapahtumia:

Tiistaina Sterre kävi taas Tuomaksen kanssa ohituskurssilla ja parivaljakko oli kuulemma selviytynyt varsin mallikkaasti ohitustilanteista isojen koirien kanssa. Sterre oli ollut hiiren hiljaa vaikka olikin katsellut toisia koiria varsin provosoivasti.

                                           Sterre ottaa rennosti...



Viikonloppu vierähti kotona käynnin lisäksi pikaisen Helsinki visiitin ansiosta. Isosiskoni olisi halunnut kovasti nähdä uuden tulokkaan, samoin Coton de Tulear "Nessu" olisi mielellään tavannut uutta serkkuaan. Päätin kuitenkin jättää koirat äitini luo pikkusiskoni osaaviin käsiin. Tuomaksen kotona meitä, ja varsinkin koirien, tuloa oltiin jo hieman odoteltukin. Olin onnellinen kun reissu sujui niin hyvin ja takapenkilläkin oli varsin rauhallista. Kyllä Raidasta vielä matkakoira saadaan aikaiseksi. :)  

Sunnuntaina osallistuimme saman koirakoulun näyttelykurssille Sterren  kanssa. Lähdimme kurssille harjoittelemaan hieman esittämisen alkeita, sillä vaikka Sterpalla alkaa olla jo näyttelyitä takana niin itsellä ei ole kokemusta koiran esittämisestä. En nyt usko että kurssin jälkeenkään löydän itseni kehästä, mutta on kiva saada konkreettisia vinkkejä siitä, minkälaisia juttuja me voimme täällä kotipuolessa harjoitella jotta näyttelyt sujuisivat vielä mallikkaammin. Ja tärkein juttu oikeastaan on juurikin se puuhailu koirien kanssa, sillä aikeissa on harjoituttaa Raitaa tässä samalla. Kesään on onneksi vielä aikaa..

Raidan kanssa menemme torstaina pentukurssille ja odotan sitä itse kovasti! Neiti on niin reipas ja iloinen. Oikea auringonpaiste<3 Sain myös viimein varattua riiviölle ensimmäisen rokotusajan, vaikka en kyllä vieläkään usko että viikot kuluvat näin nopeasti. Paljon kuvia tulee räpsittyä ja koiran "vauvakirjaa" tulee täytettyä varsin tiuhaan tahtiin.

                                           Raita 8 viikkoa<3

1 kommentti:

  1. Nyt alkaa näyttää jo hyvältä kun on kuviakin saatu ! :)

    ps. nyt jo kova ikävä murusia <3

    - Julia

    VastaaPoista