tiistai 6. maaliskuuta 2012

Lomailua edessä!

Täällä on ollut viime aikoina taas hieman hiljaista, sillä olemme nautiskelleet kevään tulosta ! Koirat ovat nauttineet lauhasta säästä ja ovat keksineet lumikasoissa kiipeilyn. Varsinaisia apinoita molemmat. Raita kaunistuu päivä päivältä ja muutenkin asiat ovat hyvin.

 Lauantai iltapäivä vierähti chihu tapaamisessa, jossa oli tällä kertaa ennätykselliset 21 chihua! Koirat riekkuivat sydämensä kyllyydestä, vaikka Sterre vaikutti siltä, että olisi halunnut viettää aikaa mieluummin omassa lootassaan.

 Pöytäharjoituksiin Sterre ei tällä kertaa suostunut, mutta Raita suoriutui oikein mallikkaasti. Ihmeekseni sain myös huomata miten reippaasti Raita käveli (ravasi, tai no lähinnä poukkoili) näyttelyhihnassa! Ainakin verrattuna Sterppaan tuossa iässä...

Pöydällä seisomista ja suuhun katsomista ollaan oikeasti treenattu ja näköjään vaivannäkö palkitaan pikkuhiljaa. Tavoitteena olisi olla toistamatta jokaisen koiran kanssa samoja virheitä kuin edellisen kanssa... :) Kesää odotellessa!

Nyt saan nauttia loppuviikon minihiihtolomasta koirien kanssa ja pääsemme koko konkkaronkka vielä koiranvahdeiksi. Lauma kasvaa siis väliaikaisesti kahdella ihastuttavalla chihupojulla. :)

..Ja Raidan kanssa suunnataan perjantaina eläinlääkärille rokotuksiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti